348
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348,page-parent,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Bloementuin - Hoveniersbedrijf Martijn Kok

Tuinontwerp & advies

 

Een goed ontwerp is de basis voor een tuin waarvan u jarenlang plezier kunt beleven. Het is onze uitdaging om uw wensen en ideeën om te zetten in een creatief ontwerp die bij u, uw huis en de omgeving past. Om uw tuinwensen goed in kaart te brengen komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om een goede inventarisatie te maken van uw wensen, uw tuin, de situatie en de mogelijkheden. Elke tuin is uniek en bijzonder. Een persoonlijke benadering en duidelijke afspraken vinden wij heel belangrijk. Op deze manier zijn wij in staat maatwerk te leveren. Daarnaast staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid hoog bij ons in het vaandel.

 

Uw tuinwensen

 

Tuinen zijn er in vele soorten en maten. Of u nou een nieuwbouwwoning heeft gekocht, een huis laat bouwen of een huis koopt waarvan de tuin niet bij u past of wanneer uw huidige tuin een opknapbeurt nodig heeft, voor elke tuin zijn er vele mogelijkheden. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden en ideeën ter inspiratie. Geen tuin is hetzelfde, daarom kijken wij altijd goed naar uw specifieke tuin en wensen.

 

Aan de slag!

 

Nadat wij met u in gesprek zijn gegaan over uw wensen en ideeën werken wij dit uit in een tuinontwerp en offerte. Deze komen wij altijd persoonlijk bij u langs brengen, zodat wij deze mondeling kunnen toelichten en waar nodig direct met u kunnen aanpassen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte en het ontwerp worden de werkzaamheden ingepland en de materialen besteld. Het is natuurlijk ook mogelijk om (een deel van) de werkzaamheden zelf uit te voeren.

Wist u dat we ook samenwerken met tuinarchitecten?

Lees meer